İSTANBUL FORM AVM’DEN UÇURTMA ATÖLYESİ

Mart 20, 2021 by in category AVM Etkinlikleri with 0 and 0
Home > Blog > AVM Etkinlikleri > İSTANBUL FORM AVM’DEN UÇURTMA ATÖLYESİ

Uçurtma Dünyası tarafından ilk kez 2000 yılının başında uygulanmaya başlayan uçurtma atölyeleri ve şenlikleri yurdun her yerinde farklı mekânlarda sürdürülüyor. Bugüne kadar onlarca şehirde gerçekleştirilen uçurtma etkinliklerimizden birisi de İstanbul Forum AVM’de gerçekleştirildi.

İstanbul Forum AVM’nin “Forum’da 5’ten sonra” konseptiyle hazırlanan ve 2 gün boyunca devam eden uçurtma atölyesinde yüzlerce uçurtma çocuklarla buluştu. Türkiye’nin en büyük AVM’lerinden birisi olan Forum Alış Veriş Merkezi’nin İstanbul şubesinin tanıtım çalışmaları için gerçekleştirilen uçurtma atölyesi ve gösterisi AVM müşteriler tarafından ilgiyle karşılandı. İstanbul Forum AVM’de ilk kez düzenlenen uçurtma atölyesine katılanlar kendi el emekleri ile belki de hayatlarında ilk kez katıldıkları uçurtma atölyesinde kendi uçurtmalarını yaptılar.

İstanbul Forum AVM’nin “Forum’da 5’ten sonra” konseptiyle hazırlanan uçurtma atölyesi İstanbul Uçurtmacılar Derneği başkanı ve uçurtma eğitmeni Mehmet Naci Aköz yönetimindeki ekiple gerçekleştirildi. Uçurtma Dünyası tarafından hazırlanan rengârenk tasarımlardan oluşan malzemelerle yapılan uçurtmalar etkinliğe katılan çocuklar için gerçek bir sürpriz oldu.

Etkinlik hem çocuklar, hem de aileleri tarafından çok beğenildi. Uçurtma atölyesinde kendi el emekleri ile uçurtma yapan tüm çocuklar etkinlik sonunda AVM’nin arka bahçesindeki etkinlik alanında uçurtmalarını gökyüzü ile buluşturdular. Ayrıca uçurtma atölyesine katılan herkes sertifika ile ödüllendirildi.

Yorum Yaz

Uçurtma Dünyası Copyright © 1980-2019 Tüm Hakları Saklıdır. | by JLSbi