Who is
Naci Aköz
Kite events How to make a kite? Kite poems Video Gallery Gülen Okumuş
library
Photo Gallery Museum collection Guest book Kite history
Holland kite festival

Welkom op de website van Vliegerfeest Twenterand.


Op deze website kunt u alle informatie vinden die voorhandig zijn betreffende het vliegerfeest.
Informatie over het aankomend vliegerfeest en vorige vliegerfeesten.

Op 4 en 5 juli 2015 vindt de 6e editie plaats van Vliegerfeest Twenterand.(jaarlijks het 1e weekend van juli)


Het Vliegerfeest Twenterand is een weekend, waarin we u kennis willen laten maken met het vliegeren in de ruimste zin van het woord.


Tijdens dit weekend staan er honderden verschillende vliegers in de lucht van vliegeraars uit het binnen- en buitenland. Ook zijn er demonstraties en kan men de vliegeraars vragen stellen over de vliegers. Natuurlijk kunt u uw eigen vliegers meenemen en gaan vliegeren.
Voor de kinderen zijn er workshops waarin ze hun eigen vlieger kunnen maken en direct kunnen uitproberen. Er is gezorgd voor animatie, springkussens, kleuren van kleurplaten en een ballonnenclown.


Ook dit jaar zijn er natuurlijk weer de snoep en knuffeldroppings voor de kinderen. Snoepjes komen uit de lucht vallen en jij mag ze opvangen! Als je jouw (kleine) knuffel parachute wil laten springen vanuit een vlieger, dan moet je naar het vliegerfeest komen. Jouw knuffel gaat echt parachute springen en jij moet dan proberen hem op te vangen, daarna krijgt jouw knuffel een mooi parachute spring diploma.

 


Dit alles is gratis en mogelijk gemaakt door de sponsoren.

Organisatie Vliegerfeest Twenterand.